Fietstassen Fietstassen

fietstassen

Fietstassen - Vind je fietstas op Fietspunt.nl!

Nederland staat bekend als een echt fietsland. Dagelijks stappen wij op de fiets naar de supermarkt, werk, sport etc. Om deze rit zo plezierig mogelijk te laten verlopen kan een fietstas de uitkomst bieden. Van alle grote merken vind je hier de totale collectie fietstassen.

Lees meer..
Soorten fietstassen

Er zijn verschillende soorten fietstassen waardoor er voor iedereen de perfecte tas verkrijgbaar is bij Fietspunt.
Onze fietstassen worden onderverdeeld in de volgende soorten:

Ook kunt u onderdelen voor fietstas-montage vinden bij ons op de website.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u een fietstas zoekt van een bepaald merk. Ook dit is bij Fietspunt geen probleem. We hebben een ruim assortiment van verschillende populaire merken zoals Basil, waaronder de populaire Basil Rosa en Basil Bloom collecties en New Looxs.

Hoe vind ik snel de fietstas die ik zoek?

Door de verfijningen aan de linkerkant van de pagina te gebruiken krijg je snel een goed overzicht van alleen de fietstassen die voldoen aan jouw criteria. Zoek je bijvoorbeeld dubbele fietstassen of juist een enkele, een kleurrijke, effen of juist een sportieve fietstas, geen probleem! Geef dus gewoon je voorkeuren aan aan de linkerkant van de pagina en je vindt zo precies de fietstas die je zocht.

En mocht je toch niet direct de juiste fietstas tegenkomen, neem contact met ons op en we helpen je graag! Met zoveel fietstassen is er altijd wel een die bij je past.


Over Fietspunt.nl

Over ons
Contactgegevens

Winkelreviews

Laat uw ervaring achter op één van de onderstaande reviewsites of lees waarom anderen voor ons kozen


           


Veilig winkelen

                   

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (eventuele) verzendkosten.