Fietsonderdelen

Fietsonderdelen, je vindt het op Fietspunt.nl!

Fietspunt.nl is dé online fietsenwinkel waar je al je fietsonderdelen kunt vinden. Wij zijn leverancier van topmerken zoals Shimano, SRAM, Campagnolo en Schwalbe. Voor fietsonderdelen voor racefiets, mountainbike en stadsfiets ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer..

De fietsonderdelen hebben wij onderverdeeld in verschillende categorieën. In de categorie aandrijving & bediening vind je bijvoorbeeld cassettes, cranks, derailleurs en kettingbladen. Wanneer je deze icoontjes aanklikt zie je dat de onderdelen nog verder worden gespecificeerd. Zo zijn alle fietsonderdelen gegroepeerd en zijn alle fietsonderdelen eenvoudig te vinden.

U vindt bij ons alle topmerken fietsbanden; Schwalbe, Continental en Vredestein hebben wij standaard in het assortiment. In het race segment hebben wij fietsonderdelen van topmerken zoals Zipp, 3T, Shimano, SRAM en Campagnolo. Voor de profs maar ook voor startende racefietsers en mountainbikers zijn er allerlij mogelijkheden en in verschillende prijsklassen.

Qua fietsverlichting heeft u een ruime keus uit lampsets, fietsverlichting voor de racefiets en LED fietsverlichting van o.a. de A-merken Philips, Busch & Müller, AXA en Cateye.

Mocht u een technische vraag hebben, kijk dan even op onze fietstechniek pagina. Daar kunt u bijvoorbeeld informatie vinden over de juiste maat fietsband. Wij staan u ook graag te woord via mail, chat en telefoon.